top of page

Djeca s Kosova i Metohije završila posjetu Banjaluci, prepuni utisaka i lijepih uspomena

Djeca s Kosova i Metohije, mali maturanti, koji su boravili u Banjaluci na ekskurziji završili su svoju posjetu. Grad na Vrabasu napuštaju prepuni utisaka i lijepih uspomena, a oni koji su organizovali ovaj događaj veliku zahvalnost upućuju pokroviteljima ovog projekta.


Koordinator ocog projekta Dragana Macan kaže da je ovo za djecu iz Gnjilana puno značilo, te da su se potrudili kao domaćini da im boravak učine što prijatnijim, a po komentarima djece sigurno su da su u tome uspjeli.

Veliko hvala direktoru UKC-a Vladi Ðajiću, predsjedniku Skupštine Ljubi Ninkoviću, direktorici Centra "Zaštiti me" Zorici Vasiljević Ilić, SC Dvorana Borik i direktoru Nenadu Taliću, Stidentskom centru "Nikola Tesla" i direktoru Dragoslavu Topiću, Adisi Banović i portalu sedmica.org, odborniku Miši Kovačeviću i mnogim drugima.


Zahvalnost ide i Dušku Rožiću predstavniku organizacije "Srpska solidarnost", turističkom vodiču Goranu Staniću i svima onima koji su dali ogroman doprinos da djeca s Kosova i Metohije uživaju u posjeti Banjaluci.


Maturanti nisu krili radost povodom posjete te su se zahvalili na gostoprimstvu i istakli su ovim putem da su srdačno dočekani i da im je drago što su u Banjaluci.


"U ime naše opštine Gnjilane želimo da se zahvalimo svima koji su nam omogućili da se ovdje nalazimo. Hvala vam na svemu. Prvi utisci, malo je reći fenomenalni. Ovo je naš prvi dolazak i mnogo smo srećni", kazao je Vuk Milenković, jedan od maturanata.


"Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da smo bili deo ove priče. Zahvaljujemo se svima vama na srdačnoj dobrodošlici kao i na svemu što ste uradili za našu decu i nas nastavnike lično. Od smještaja, hrane, programa ekskurzije, sve je bilo na zavidnom nivou i nosimo predivne utiske kućisa sobom, a Banja Luka je opravdala epitet grada koji ima dušu a za to ste, izmeđuostalog, svi vi zaslužni.

Hvala Vam na svemu dragi naši prijatelji, nadam se da se vidimo u skorije vreme!

Pozdrav od nas i dece sa Kosova i Metohije!", poručili su nastavnici na odlasku.




Comments


bottom of page