top of page

DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA Dženan Lončarević 17. jula na tvrđavi Kastel

Dženan Lončarević, jedno od najvećih imena regionalne muzičke scene dolazi u Banjaluku. Miljenik domaće i regionalne publike nastupiće 17. jula na tvrđavi Kastel u sklopu muzičkog festivala “Sundance Kastel 2024”.




Banjalučani, pripremite se za nezaboravni muzički doživljaj jer Banjaluka postaje epicentar muzičke magije.


Koncerti Dženana Lončarevića pravi su muzički spektakli u kojima se prepliću moćna interpretacija, prepoznatljiv vokal. Lončarević je od početka svoje karijere poznat po jedinstvenoj energiji i neodoljivom šarmu, pa stoga i ne čudi što je uvijek rado viđen gost u Banjaluci.


Dženan će vas i na ovom koncertu odvesti na muzičko putovanje kroz najveće hitove, pružajući vam nezaboravno iskustvo uz njegov prepoznatljiv vokal i zvukove gitare.

Ovo veče obećava emocije, strast i nevjerovatnu atmosferu koju samo Dženan može stvoriti.


Ulaznice za događaj koji se ne propušta, Ljetnu pozornicu na tvrđavi Kastel možete kupiti na Trgu Krajine i online na https://gigstix.ba/


Cijene karata: regular 20KM, VIP 30KM, ultra VIP 50KM.

Uživajte u magičnoj noći sa Dženanom Lončarevićem na tvrđavi Kastel. Ne propustite priliku osigurati svoje mjesto i postati dio nevjerovatnog muzičkog doživljaja koji će, sasvim smo sigurni, obilježiti ljeto 2024. godine.

bottom of page