top of page

Dok Kastel sija, mještani poručuju Stanivukoviću: ,,Sva ona sela koja si obišao i slagao stoje u mraku'' FOTO

Trošenje narodnog novca na osvjetljavanje Tvrđave ,,Kastel'' od strane gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, ostavilo je mještanje Bistrice i Jošikove vode u mraku.



Pompezna najva osvjetljavanja tvrđave ,,Kastel'' od strane gradske administracije razjarila je ionako već razočarane mještane Bistrice i Jošikove vode.


,,Znaš li koliko sela stoji u mraku, svaki dan, sva ona sela koja si obišao, i slagao, i prelagao i porodice poginulih boraca, na lokaciji Bistrica - Jošikova voda. Otiđi ti u bife ,,Kod Peđe'' pa ponovo laži. Nećeš više gore nikada. Džaba ti hiljadu Peđa i ostalih'', poručio je jedan mještanin.


Poznato je da gradonačelnik troši novac iz gradskog budžeta šakom i kapom, i to na ulaganja koja nisu od egzistencijalnog značaja za građane.


Građani nemaju problem sa osvjetljenjem ,,Kastela'', ali imaju problem s tim što je ulaganje novca u osvjetljenje ,,Kastela'' u ovom trenutku manje važnije od građana kojima nije obezbijeđena voda po najvećim vrućinama, a kako vidimo ni struja.


Međutim, ovakva situacija u Gradu na Vrbasu gradonačelnika ne potresa previše. Za Stanivukovića je bitno da je lijepo, ali ne i da je funkcionalno, što se kroz njegov mandat pokazalo nebrojeno puta.


S obzirom da gradonačelnik briše komentare, i iste nećete naći na objavi, prenosimo vam kako je to izgledalo:


Comments


bottom of page