top of page

Ekskluzivni audio snimak: Potvrda da je Vukanović prazan USB stik platio 50 hiljada evra (AUDIO)

Strasti oko Nebojše Vukanovića i kupovine praznog USB stika koji je platio 50 hiljada evra se ne smiruju. Naš portal došao je do ekskluzivnog snimka razgovora Vukanovića i Borisa Grujića u kojem se govori o spornom USB stiku i prodaji istog.




Podsjetimo, Nebojša Vukanović i Boris Grujić dojučerašnji prijatelji i poslovni saradnici postali su ljuti neprijatelji. Grujić je u žižu javnosti došao kada je februaru ove godine poslao svim narodnim poslanicima USB stik, osim Nebojši Vukanoviću jer kako je Grujić rekao on je već jedan prazan platio 50 hiljada evra.


Kako se može čuti na snimku, u prijateljskom razgovoru, Vukanović traži sastanak sa Goranom Suvarom, a Grujić se obavezuje da će Suvari prenijeti sve zahtjeve koje bude imao i obrnuto. Razgovor se dalje nastavio, a vezano za prenos novca preko granice gdje Vukanović govori da svi „oni imaju“ diplomatske pasoše, misleći na Mektića i i ostale opozicione funkcionere i da prenos novca preko granice neće biti problem. Tada Grujić dodaje da za za njega I Vukanovića neće biti problema i da se tu svaka priča završava.


Sporni snimak nastao je u septembru 2015. godine, a Vukanović se od ove priče ogradio, dok audio snimak koji možete poslušati u nastavku potvrđuje ranije Grujićeve tvrdnje.






Podsjetimo, Boris Grujić i Goran Suvara su prije nekoliko godina Nebojši Vukanoviću prodali prazan USB za 50 hiljada evra. Vukanović je mislio da se na tom USB-u nalaze dokumenti koji bi, navodno, mogli da naštete pojedinim licima iz vlasti. Sve to je, potvrdio i SDS-ov načelnik Sokoca Milovan Bjelica.


Inače, Boris Grujić i Nebojša Vukanović zaratili su kada je Vukanović na jednom stranačkom skupu fizički nasrnuo na Grujića, a tada su krenule da pljušte međusobne optužbe. Grujić je nakon podjele USB stikova dodao da mu je žao Vukanovića jer je Vukanović neko ko bi sutra da vodi državu, da bude član Predsjedništva, a neko ga je izvarao za prazan USB stik za 100.000 KM.

Comments


bottom of page