top of page

Estradni menadžer Draško Stanivuković iz gradske kase poklanja besplatan koncert mještanima Petrićevca

I dok je gradska kasa prazna, Kabinet gradonačelnika Draška Stanivikovića se bahati. Ogromna sredstva putem nelegalnih realokacija iz budžeta su prebačena na Kabinet, pod izgovorom raznih sponzorstava. I sponzoriše gradonačelnik, ali ne sportske klubove, niti onoga kome je novac najpotrebniji, već samo za svoje naselje dovodi Anu Bekutu koja će potpuno besplatno pjevati.




Da Stanivuković voli odvajati naselje od naselje, te da se drži isključivo onih mjesnih zajednica u kojima su njegovi glasači, govori i činjenica da je organizovao koncert Ane Bekute na Petrićevcu. Koncert za mještane jeste besplatan, ali su ga građani platili iz budžeta grada jer novac koji pripada Kabinetu gradonačelnika Banjaluke dolazi iz budžeta.


Tako će 11. jula pod izgovorom "Petrovdanskih dana" Petrićevac pjevati Ana Bekuta. Slavila su i druga naselja slave i dane, ali od njega niti njegovog kabineta, nisu vidjeli ni marku. Za krpljenje rupa, nove cjevovode, asfalt para nema, ali za koncert od nekoliko destina hiljada maraka novca ima.


Tako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković postao estradni menadžer, a agencija preko koje dogovara poslove je Kabinet gradonačelnika.

bottom of page