top of page

Ginekolog uveo redukcije, dok voda teče u mlazovima kod stočne pijace: Građani bijesni (VIDEO)

Aleksandar Zolak uveo je redukcije u vodosnabdijevanju, dok voda u mlazovima teče ulicom Braće Podgornik, kod stočne pijace i poljoprivredne apoteke. Građani su više puta zvali nadležne da izađu i saniraju kvar, ali njih ni u priči.



Danas od 12 časova, banjalučki Vodovod je obavijestio građane da je pojačana inspekcijska kontrola potrošnje vode na seoskom i gradskom području, koja će trajati do sutra u 6 časova.


Građani su bijesni.


"Vode nemamo na 40 stepeni, ovo nije normalno. Živimo na selu, imamo stoku i moramo kupovati vodu za sve. Užas šta se radi", kažu oni.



Optužuju preduzeće "Vodovod", koje predvodi Aleksandar Zolak, po struci ginekolog, jer nisu na vrijeme popravili kvarove pa danas voda teče po ulicama. Problemi su ogromni, a građani žedni.


Nakon brojnih reakcija građana iz svih dijelova Banjaluke koji se bune protiv svakodnevnih redukcija vode, rukovodstvo banjalučkog Vodovoda i dalje ignoriše.


Građani ističu da je sramota za jedan glavni grad uvoditi redukcije vode kao u neka ratna vremena.


Ljuti su na odgovorne u preduzeću "Vodovod" i mještani Ramića, jer je cijev pukla prije dvadeset dana, a voda i danas teče ulicom.




"Bezobrazluk. Do ovoga je došlo zbog sistemskog nerada, nekompetentnosti i neodgovornosti. Grad je komunalno zapušten u svim aspektima, ne samo kada je voda u pitanju", rekli su mještani za naš portal.


Svi oni zajedno ističu da je nedopustivo da pola grada nema vode usred dana.

Comments


bottom of page