top of page

Ivan Begić odgovorio Jeleni Trivić: "Ko drugome jamu kopa, izbore izgubi"

SDS je brod koji tone, ali veći zalet prema dnu preuzeo je PDP. Poraženi kandidat Jelena Trivić obrušila se na Draška Stanivukovića i nazvala ga izdajnikom i optužila za njen izborni poraz. Međutim, Trivićeva je u svom obraćanju spomenula i Ivana Begića nazivajući ga: " šta god da mu je", odnoseći se na Stanivukovića. Begić je Trivićevoj ekspresno odgovorio.



-Njegov "šta god da mu je" ti želi da nađeš mir, ljubav i stručnu pomoć. A sve stvari koje si radila oko afere "snimak" su ti se obile o glavu. Ko drugome jamu kopa, izbore izgubi, napisao je Begić u Trivićevoj objavi na Fejsbuku.



Begić je u svom komentaru pomenuo "snimak" indirektno komentarišući kako je Trivićeva imala svoje prste u njegovom objavljivanju.


Podsjećamo, Begić se očigledno odnosio na njegov porno snimak sa nepoznatim muškarcem, zbog koga se jedno vrijeme povukao iz javnog života i PDP-a.


Maske u opoziciji svakim danom padaju, a na koga bi uskoro mogao doći red i šta bi javnost novo mogla saznati upolitičkom obračunu bivših saboraca, ostaje da vidimo.

Comentários


bottom of page