top of page

Milovan Bojić: Uvijek uz Republiku Srpsku i Nikolu Šobota – pobjeda je na pomolu!

Pratio sam stvaranje Republike Srpske od prvog dana. Biću uz Republiku Srpsku sve dok sam živ, rekao je Milovan Bojić, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" na završnoj tribini SNSD-a u Banjaluci.



"Republika Srpska nosi svoju slobodu, nastojeći da bude ponosna i časna i prema potomcima, ali i budućim pokoljenjima. Ona podnosi sve nepravde sa osmjehom. Republika Srpska je danas napadnuta sa svih strana, a to nije u redu, jer se atakuje na njen suverenitet i identitet", poručio je Bojić.


Poručio je da Srpska podnosi sve nepravde sa osmijehom.


- Republika Srpska je danas napadnuta sa svih strana, a to nije u redu, jer se atakuje na njen suverenitet i identitet. Radi se na ukidanju njenih nadležnosti.  Dolaze druga vremena, mijenjaju se karta na geopolitičkoj sceni. Treba izdržati, jer narod koji brani svoju nezavisnost i slobodu je nepobjediv narod. Zato se i napada predsjednik Milorad Dodik, da bi se stvorio unutrašnji raskol - poručio je Bojić.


Istakao je da današnje teško vrijeme nalaže da budemo oprezni i mudri, iznad nas su svjetski moćnici i agenti, mjere naše lične greške i pogrešne korake.


- Sve srpsko domaće je najbolje, osim domaćih izdajnika. Srbinu je uvijek bilo važno šta mu je deda bio, a još važnije šta će mu unuk biti, a izdajnik nikada. Pokažimo da umijemo i znamo. Moji prijatelji Vlado Đajić i Nikola Šobot su uspješni ljudi. Budućnost pripada onima koji znaju da je oblikuju po potrebama svog naroda, a to vidite na UKC Republike Srpske. Banjaluka će sa Šobotom da cvijeta. Neće više biti izgubljenih dana. Pobijediće Banjaluka, pobijediće Republika Srpska - poručio je Bojić.

Comments


bottom of page