top of page

Mještani Aginog sela poručili Stanivukoviću: Ništa niste uradili u našem selu! Jedne tačke pijeska nismo dobili

Gradonačelnik Draško Stanivuković prisustvovao je žitnoj molitvi u mjesnoj zajednici Agino selo i tom prilikom naparavi pravi spektar fotografija i naveo kako često posjećuje ovu mjesnu zajednicu te da Grad mnogo u nju ulaže. Mještani nisu ostali imuni na ovu izjavu već su demantovali navedene Stanivukovićeve tvrdnje i osuli paljbu.



„Da budete gradonačelnik još 20 godina, nećete moći dostići bivše gradonačelnike. Činjenica jeste da često posjećujete našu mjesnu zajednicu, ali Vas molimo da kažete šta ste uradili u prethodne tri godine i sedam mjeseci u našem selu. Naravno NIŠTA! Kako vas nije sramota da ovo objavite“, navedeno je na stranici MZ Agino selo kao odgovor na tvrdnje gradonačelnika Stanivukovića.



Kako dalje navode na stranici, doći u Agino selo, uslikati se i navesti toliko neistine je krajnje bezobrazno od gradonačelnika.


„Ne znamo kojim putem ste došli do našeg sela, ali se nadamo da ste vidjeli DŽUNGLU i u kakvom se stanju nalazi put kojim ste se i Vi dovezli, a naši mještani svakodnevno prolaze tim putem. Ne treba da pričamo o zaseocima u kojima za tri godine mandata niste obezbijedili tačke pijeska. Da li ste prešli preko novog mosta. PAKLENI MOST koji povezuje tri sela i da li ste se uvjerili kuda mini bus prevozi đake“, navedeno je uz pitanje gradonačelniku da navede tačno šta je za svog mandata uradio u Aginom selu.

bottom of page