top of page

Na Draškovoj tribini potpuni mrak: "Djela" gube u Banjaluci

Izborna kampanja u gradu na Vrbasu bliži se kraju, a večeras su SNSD i PDP održali završnu tribinu. Dok su jedni imali svjetlo i reflektore, drugi su se našli u potpunom mraku.



Stanivuković je cijela dva sata govorio sam, pokušavajući uvjeriti ljude da glasaju za njega u nedjelju, i to u potpunom mraku, što je dodatno naglasilo njegovu izolaciju. Broj okupljenih bio je skroman, a bivši saborci su mu okrenuli leđa, pa je tako ove izbore dočekao kao usamljeni vuk.


Na početku tribine, Stanivuković je imao prezentaciju u kojoj je prikazivao svoje početke, od djetinjstva do trenutka kada je ušao u politiku. Tokom prezentacije izgledao je kao da je izgubio konce, a jedan od zanimljivih trenutaka bio je kada je rekao da mu je u djetinjstvu glava bila toliko velika kao točak u automobila. Na kraju se nekoliko puta krstio, kao da time može promijeniti sudbinu i molio građane i komšije za glas.


Kako stvari stoje, Stanivuković gubi izbore, a to je potvrdila i večerašnja tribina najveće stranke u Republici Srpskoj. Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, izjavio je da ova stranka u Banjaluci ima 48.000 glasova, čime je već proglasio ubjedljivu pobjedu.

Comments


bottom of page