top of page

Na Starčevici niču savane, a u Boriku deponija

Ažurnost i odgovornost nadležnih za održavanje higijene Grada Banjaluka došli su do te mjere da građani više da ne mogu da žive od smrada i trave koja nije pokošena mjesecima.

Iz Borika, iz ulice Aleja Svetog Save, na adresu našeg portala stižu fotografije koje pokazuju da je stanje alarmantno. Smeće je rasuto i prosuto oko kontejnera, a pod djelovanjem visokih temperatura širi se nepodnošljiv smrad.


,,Molim vas da objavite ovo. Ovo se u posljednje vrijeme dešava redovno. Koliko god zvali i žalili se, džaba je! Preostalo nam je još samo da sami uzmemo vreće i da počnemo kupiti. Naravno, nakon toga bi trebalo i beton saprati, da se oslobodimo miomirisa, jer nadležne boli briga kako je nama!'' - komentar je koji je stigao uz fotografije.


S druge strane grada, sa Starčevice, na adresu našeg portala stižu fotografije livade obrasle u visoku travu.


,,Iz priloženog se vidi da trava nije košena mjesecima. Prolazim s djecom ovuda svakodnevno, a u blizini je i igralište. Djeca k'o djeca, svugdje bi da zavire, da se igraju, da istražuju. Obledenim se kad vidim da trče ka ovamo, bojim se šta bi moglo da iskoči iz ovog žbunja i ujede ih. Molim vas da neko reaguje'', navodi prestrašena sugrađanka.





Comments


bottom of page