top of page

Ne poseže za populizmom, a uvijek je u centru (FOTO)

Cijenjeni doktor i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić je, htio on to ili ne, konstantno u žiži javnosti. Naročito otkad je preuzeo vođenje banjalučkog Gradskog odbora. Njegova dva najveća politička neprijatelja su gradonačelnik Draško Stanivuković i Ivan Begić, koji pokušavaju svim silama da ga diskredituju.



Mnogi kažu da je Đajić pokazao sposobnost da okupi ljude i da ga u Banjaluci mnogi cijene i poštuju.


Međutim, protiv njega se vodi ozbiljna medijska hajka. Najviše se oko toga trudi bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Ivan Begić.


Kako bi urušio integritet, Ivan Begić ne bira riječi, pa jednog doktora sa višegodišnjom karijerom bez osnova naziva lopovom.


Putem svojih portala na najbrutalniji način ne propušta ni najmanju priliku da Đajića ponizi i smanji njegov ugled u narodu.


Njegovo podmetanje Đajiću je sve izraženije. Upotrebljava manipulativne klikbejt naslove kako bi unizio Đajićev kredibilitet, te na taj način širi govor mržnje u javu sferu.


Sve mu se to vraća kao bumerang. Narod je prepoznao da je riječ o političkoj provokaciji pa ne obraća mnogo pažnje na Begića, naročito ih je razočarao kada je objelodanjen u javnosti njegov privatni eksplicitni snimak.


Dok Begić pokazuje svoju političku frustriranost na ovakav način, Đajić je svakodnevno s okupljenim narodom. Organizuje druženja i svojom energijom privlači pažnju. Građani kažu, doktor ne poseže sa populizmom ali uvijek je u centru.






コメント


bottom of page