top of page

Penzioneri zahvalni predsjedniku Srpske, potezom Stanivukovića nisu iznenađeni

Umjesto gradonačelnika predsjednik Republike Srpske platio je prevoz banjalučkim penzionerima. Iako se Draško Stanivuković često u javnosti hvali kako je obezbijedio besplatan prevoz za penzionere, zaboravi spomenuti da Grad obaveze prema prevoznicima mjesecima ne ispunjava.

Dugovanja se gomilaju, prevareni građani se voze gradskim prevozom, a isplate kasne. U Bočac tursu kažu da im Grad duguje milion i po KM. 

"Predsjednik je uplatio sredstva kako bi gradski saobraćaj funkcionisao, pošto prevoznici imaju problem jer grad nije uplatio od prošle godine subvencije date penzionerima i studentima 20 do 30 odsto“, kažu iz Bočac tursa.


Penzioneri ovim potezom gradonačelnika nisu iznenađeni. Kažu ova situacija mogla se i očekivati od Stanivukovića, koji rijetko kada i ispuni ono što obeća. Zahvalni su, kažu, predsjedniku Srpske i svima koji učestvuju u akcijama kako bi penzioneri imali nešto besplatno.


„Hvala mu kad će platiti za nas, a sad ovaj što neće to je njegova stvar.“ 


 „Nije u redu. Ne treba lagati narod. Ja sam pretpostavljao tako nešto zato me nije ni interesovalo.“


„Mislim da rijetko ko i ispuni obećanja.“ 

Svakim danom aktuelni gradonačelnik Banjaluke sve više i više izigrava građane. Kada smo htjeli da ga pitamo zašto mjesecima nije uplaćivao prevoznicima novac, Draško Stanivuković nije htio da odgovori na naše pitanje, piše ATV.

Comments


bottom of page