top of page

Prevareni u Verićima: „Mnogo obećao, a ni krivog eksera udario nije“

Mještani banjalučkog naselja Verići ogorčeno ističu da su tokom mandata Draška Stanivukovića i sadašnje administracije izvarani na sve strane. Iako su prije četiri godine dobili velika obećanja, u ovom naselju ništa se promijenilo nije.



"Makadamski i asfaltni putevi su zapušteni, voda je neispravna, a vodosnabdijevanje ozbiljno ugroženo. Iako su projekat i sredstva za izgradnju pumpne stanice i vodovodnog sistema obezbijeđeni od strane administracije Igora Radojičića, ni nakon četiri godine od početka radova ti sistemi nisu stavljeni u funkciju," izjavili su ogorčeni mještani za naš portal.




Kako kažu, Stanivuković za četiri godine mandata "nije udario ni krivog eksera". Pumpna stanica i sistem, vrijedni stotine hiljada maraka, nisu isporučili nijedan litar vode korisnicima.


Cjevovod gradske vode u zaseocima Radulji, Gajići i Žagrani, zbog propusta u izgradnji, većinom je prazan, a mještani nemaju koristi od urađenog projekta. Nijedna kuća u zaseocima, iako ima preko 70 korisnika, nije priključena na vodovod.


Ovo je, ukratko, priča mještana Verića, kojima je prije četiri godine obećano sve, a dobili su - ništa.




Comments


bottom of page