top of page

Razočarani stanar ostavio komšijama poruku za pamćenje "Užas kakav smo narod postali, SAMO DA SE DRUGOM NAPAKOSTI"

Vaš današnji postupak zvanja Komunalne policije je krajnje razočaravajući. U ovim teškim vremenima izlažete ljude dodatnim troškovima. To nikako nije u duhu dobrosusjedskih odnosa, napisao je jedan čovek razočaran potezom svojih komšija.



Dobar komšija je zlata vrijedan, a upravo jedan od stanara zgrade na Petlovom brdu u Beogradu, očajnički pokušava da spasi dobrosusjedske odnose. Naime, njemu su komunalci napisali kaznu zbog nepropisnog parkiranja, a sve zato što su mu njegove komšije pozvale nadležnu službu.


Razočarani stanar okačio je “pomirljivu” ne bi li pružio ruku komšiji, ali i na svojevrstan način ga zamolio da ga ubuduće ne “cinkari” kad vidi njegov automobil, koji je nepropisno parkiran.



Poruku je objavljena na Instagram stranici serbialive_beograd.


U poruci se navodi:


– Poštovane komšije,


Vaš današnji postupak zvanja Komunalne policije je krajnje razočaravajući!


U ovim teškim vremenima izlažete ljude dodatnim troškovima. To nikako nije u duhu dobrosusjedskih odnosa.


U našoj zgradu nema invalida, majki sa kolicima, niti bilo koga kome bi auto na prilazu zgrade otežao pristup ulazu.


Ako veće imamo problema sa parking mjestima, lijepo bi bilo da imate razumijevanja i ne izlažete nas dodatnim finansijskim troškovima, nego lijepo pozvonite na vrata i auto ćemo pomjeriti ukoliko vam smeta. Takođe, da prestanete da nam lomite brisače, grebete kola ključevima itd…


Nadamo se da ćemo ubuduće ovakve stvari moći da riješimo na mirniji i prijateljski način!!! Hvala – napisao je čovjek.


Potez čoveka su ljudi većinom podržali u komentarima ispod objave.


“Užas kakav smo narod, samo da se nekome napakosti”, “Niko ne zna šta može da ih sačeka sa druge strana vrata…Ovako lakše, pa neka se komunalci mlate sa takvima”, neki su od komentara, prenosi Blic.

bottom of page