top of page

Stanivuković iznevjerio "Banjalučku lastu": Skakaonica na Zelenom mostu samo prazno obećanje


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prošle godine obećao je izgradnju skakaonice kao dio projekta nove plaže od Gradskog do Zelenog mosta, koji je koštao milion KM. Nažalost, skakaonica nije izgrađena, što je razočaralo članove kluba "Banjalučka lasta" i građane zainteresovane za ovaj sport.




"U sklopu plaže nalaziće se i nova skakaonica, koja će zasigurno upotpuniti ljeto na Vrbasu", izjavio je gradonačelnik, čije riječi su bile objavljene na sajtu Gradske uprave, ali i mnogim portalima.


Igor Arsenić, jedan od skakača iz kluba "Banjalučka lasta", rekao je gostujući na Alternativnoj televiziji da njihov klub i dalje nema odgovarajuće uslove za trening skokova u Banjaluci.


Arsenić je istakao da je Grad zahtijevao da cijeli projekat skakaonice prenesu na Grad, te da se klub odrekne svih prava, što oni nisu prihvatili.


"Grad nije podržao naš projekat. Nemamo odgovarajuće uslove za trening skokova u Banjaluci. Zahtijevali su da prenesemo cijeli projekat skakaonice na Grad, da poklonimo skakaonicu Gradu i odreknemo se svakog prava na nju. To nismo prihvatili", izjavio je Arsenić za ATV jutro.


Tradicionalni skokovi s Gradskog mosta ove godine će se ponovo održati u sklopu manifestacije "Ljeto na Vrbasu". Skokove će izvesti dobro uvježbani skakači, ali ostaje pitanje hoće li se Stanivuković pojaviti i kako će gledati u oči skakačima kluba "Banjalučka lasta" koje je, prema njihovim riječima, obmanuo.



Comments


bottom of page