top of page

Stanivuković krši zakon (Video)

Možda gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ima pravo da se vozi bez sigurnosnog pojasa, a da to nismo znali. On je danas za društvene mreže napravio zanimljiv spot u kojem gledaocima poručuje da se u vožnji na prednjem sjedištu nije nužno vezati. Provozao se Gradom i pričao o nepropisno postavljenim kontejnerima, kao i o haosu i neredu u Gradu o čemu naš portal piše mjesecima.


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa saradnicima obilazi teren


Dosjetio se ovakve zanimljive vožnje i to pred izbore za Savjet mjesnih zajednica, baš kao što je i za lokalne izbore radio.





Slikovito predstavlja planove sa kojima kasni već više od godinu dana. Bez saradnika marketing ne uspijeva. Pored njega su pomoćnici i savjetnici u Gradskoj upravi koji će preurediti Banjaluku, ali kao i svaki put, samo za marketing i društvene mreže.


Zašto za gradonačelnika ne vrijedi isti zakon kao i za druge građane u vožnji, pitaju se Banjalučani. Iako Stanivuković za pravila mnogo ne mari, ali zato kako bi napunio gradsku kasu sjeti se da svoje sugrađane kažnjava za nepropisno parkiranje.



Ko će Stanivukovića sem građana Banjaluke kazniti za nepoštovanje Zakona o sigurnosti na cestama kao i za sve nepravilnosti u glavnom gradu Srpske, ostaje da vidimo.

コメント


bottom of page