top of page

Stanivuković kupio autobus za performanse: Vozača časti, a novinare proziva

Novca za skupe marketinške trikove i performanse u gradskoj kasi ne manjka. Stanivuković izdvaja popriličnu sumu za budalaštine dok putnici u Banjaluci muku muče kako se izboriti s novim poskupljenjem.



Stanivukovića vrijeđaju pitanja novinara.


Otkud novac za autobus koji je isključivo iznajmljen za performanse koje gradonačelnik planira realizovati i u narednim danima?


Tada gubi kompas i povisuje ton.


"Kakve to veze ima, kakva su to pitanja, kakva su to pitanja? Vas ne interesuje ovo? Ovo treba da prenesete, a ne ta paušalna pitanja. A znate šta je istina da policija lovi ovaj autobus, a ne lovi ove kriminalce i bandite. Evo autobus ja iznajmljujem i ja plaćam. I počastim vozača naravno. Onaj autobus koji smo dobili, prepao se onaj vlasnik pa nam nije dao pa smo jedva našli ovaj drugi. A na kraju ako bude trebalo naći ćemo neki, ima ih povoljnih za 10 hiljada pa ćemo ga kupiti", odgovorio je usplahireno Stanivuković na pitanje novinara ATV-a.


Za performanse Stanivuković ne dobija podršku građana. Dosadilo je ljudima da slušaju prazne priče umjesto rješenja kako da im se olakša život i da se nova poskupljenja gradske linije vrate na staru cijenu.


Uz Stanivukovića su ostali najbliži saradnici koji više nemaju ni slobodnu nedjelju, a njihovi najzahtijevniji poslovi su da ga prate u stopu i snimaju mobilnim telefonima.


Comments


bottom of page