top of page

Stanivuković po stranačkoj liniji nastavlja da zapošljava:Brat odbornika Lazića novi direktor Akvane

Osvanula je vijest da je „Akvana“ dobila novog v.d. direktora. Navodno je Velibor Vukajlović podnio ostavku, a na njegovo mjesto došao je Sveto Lazić, rođeni brat Saše Lazića Mede odbornika Pokreta Banjaluka zove u Skupštini grada Banjaluka.




Iz ranijih pisanja medija nagovještavalo se da će novi direktor biti upravo Lazić što je Stanivuković poricao te odugovlačio njegovo imenovanje. Po gradu se šuškalo da će Stanivuković smijeniti Vukajlovića zbog ogromnih propusta.


Na jednoj od pres konferencija na pitanje da li će na Vukajlovićevo mjesto sjesti Lazić, Stanivuković je kratko i šturo odgovorio kako niko nije nezamjenjiv te da je potrebna obnova kadra.


Danas su namjere gradonačelnika Banjaluke izašle na vidjelo, a tvrdnje medija pokazane kao istinite.


Stanivuković nastavlja isključivo da se bavi stranačkim zapošljavanjem. Vukajlovića je zamijenio Sveto Lazić jer je Saša Lazic, zvani Medo, ucijenio Stanivukovića da na mjesto direktora Akvane postavi upravo njegovog brata Sašu Lazića.


Da li će novi direktor uspjeti da oporavi Akvanu, ostaje da vidimo. Podsjećamo, nova uprava „Akvane“ se za dvije godine nije pomakla s mjesta.

Comments


bottom of page