top of page

Stanivuković slagao građane za gradsku bolnicu: Maketu bolnice ukrao sa interneta

„Našom pobjedom u nedjelju, ostvarićemo preduslove i veoma brzo početi sa realizacijom ovog projekta“, rekao je Stanivuković predstavljajući idejno rješenje gradske bolnice.



Predstavljanjem projekta „gradske bolnice“ Stanivuković je uspio da skupi jeftine političke poene, međutim, od bolnice ni danas ništa. Ostavljena je po strani kao i amfiteatar na otvorenom koji nikada neće biti izgrađen u Banjaluci.


Zgrada koju je predstavio kao svoj projekat bolnice, je ukradena sa sajta na kojem se nalaze 3D modeli, što potvrđuju i fotografije i dokaz je koliko Stanivuković javnost Srpske i građane Banjaluke potcjenjuje, gurajući im pod nos fotografije sa interneta.


Nakon što je u kampanji i političkoj karijeri ponudio laži, te rijaliti šou i prostakluk, Stanivuković je uspio i da ostvari san svakog PDP-ovca, a to je da ukrade zgradu.


Osim što je dokazao da je po prevarantskom talentu dostojan slavne sabraće koja su prodala banku za jedan evro, Stanivuković je pokazao da ne zna ni da broji, rekavši da zgrada koju je ukrao ima isto spratova kao i zgrada Vlade Srpske, iako zgrada Vlade ima 16, a “Stanivukovića palata” nešto više spratova.


Ovo su bili neki od komentara na društvenim mrežama, nakon što su gradonačelnika uhvatili u laži.


Kako bi uspio zamagliti oči građanima nije se libio da ukradeni projekat predstavi kao svoj. Nakon izbora i dobijenih glasova povukao se u svoju jazbinu, a projekat ukradene bolnice više nikada spomenuo nije.

Comments


bottom of page