top of page

"Stanivukoviću, kao neka barbika samo uživaš i SLIKAŠ SE" (FOTO)

Draško Stanivuković objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa aerodroma, čekajući let za Banjaluku.



„Iz Izraela nosimo pozitivne utiske sa najvažnijeg susreta koje smo imali“, napisao je, a zatim su uslijedili samo negativni komentari nezadovoljnih građana na njegovu objavu.


„Sve poštujem, Draško, ali željela bih znati kada će predviđena dionica puta u Kuljanima biti završena. Ako se nastavi raditi kao do sada, to će potrajati više godina“, napisala je gospođa Radmila Jelača.




Mještani Kuljana iz dana u dan žale se na put u Prvoj kuljanskoj ulici koji već mjesecima stoji raskopan. Gradonačelnik je radove u ovom banjalučkom naselju započeo 15 dana prije izbora i više se nikada pojavio nije.




„Ti ćeš se vratiti avionom u Banja Luku, a mi koji bi htjeli do nje, teško možemo po razvaljenim i izrovarenim putevima doći sa čitavim autom“, Zašto gospodine Draško ne kažeš narodu o čemu je riječ. Narod mora da zna šta se zbivalo i zašto si otišao i koliko se novca potrošilo iz budžeta. Za to si plaćen, a ne da nam šalješ slike sa aerodroma“, „Ja ovoga naseg Manekena ! Pogrijesio si profesiju moj Drasko“, "Kao neka barbika samo putuješ uživaš i slikaš se, kao fol svi neke projekte donosite i obećavate a narodu sve gore...“, u nedogled se nižu negativni komentari razočaranih građana na rad aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića koji bez obzira na nagomilane probleme u Banjaluci nađe uvijek vremena za poziranje i dobru fotografiju.






Comments


bottom of page