top of page

Tanja Palačković je bila član Komisije za vanredni popis u Gradskom groblju

PDP-ova Tanja Palačković je bila uključena u rad Komisije za vanredni popis sitnog inventara u Gradskom groblju Banjaluka. Ona tvrdi da nije i da Ratko Jokić i Željko Grbić lažu, ali ATV je u posjedu dokumenta u kojem se vidi da je Palačković navedena kao član komisije.



U Rješenju o imenovanju Komisije za vanredni popis sitnog inventara, alata, autoguma i HTZ opreme imenovani su sljedeći: Željka Šurlan kao predsjednik, i članovi Milivoje Đukić i Ožegović Radan i saradnici Tanja Palačković, Miroslav Ševo, Vesna Bezbradica i Velibor Šušnjar. Rješenje je potpisano 13. marta 2024. godine, a potpisao ga je Aleksandar Milaković, diplomirani ekonomista.



"Iz sastava popisne komisije vidljivo je da nikad nisam bila član te komisije što bi Grbić i Jokić trebalo da znaju, umjesto što obmanjuju javnost i pokušavaju da prikriju malverzacije koje su oni i kadrovi njihove i Selakove stranke počinili u Gradskom groblju. Osim dokaza o tome, priložiću i tužbu za klevetu", poručila je Palačković uz fotografiju na kojoj je spisak članova komisije i saradnika među kojima nema nje.


Da istina i nije baš onakva kakvom je predstavlja Tanja Palačković svjedoči i dokument koji je u posjedu ATV-a.

Comments


bottom of page