top of page

U udesu teško povrijeđena djevojka, prebačena na UKC

Vozač automobila "opel" čiji su inicijali D.I. zadobio je povrede opasne po život u saobraćajnoj nezgodi u Radnji Donjoj, opština Stanari, i nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.


,,Na lokalnom putu u mjestu Radnja Donja, područje opštine Stanari, 16.02.2022. godine, oko 12,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala D.I. sa područja opštine Stanari, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Opel” i lice inicijala Z.C. sa područja opštine Stanari, koje je upravljalo putničkim automobilom marke "Renault”.


U ovoj saobraćajnoj vozač putničkog automobila marke „Opel” lice inicijala D.I. je zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci. Takođe u ovoj nezgodi suvozač iz navedenog automobila lice inicijala D.I. je zadobilo teške tjelesne povrede i isto je zadržano na liječenju u dobojskoj bolnici dok je lice inicijala Z.C. zadobilo lake tjelesne povrede", saopšteno je iz PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Comments


bottom of page