top of page

Virtuelni milioni u Kuljanima; “Vjerujte meni više nego svojim očima” (VIDEO)

Predsjednik MZ Kuljani, Jovica Tomić, obišao je pomenuto naselje kako bi iznio slikovit prikaz stanja u njihovoj mjesnoj zajednici. Jedna od najfrekventnijih ulica, prva Kuljanska ulica suočava se s ozbiljnim problemima, jer je rok za završetak radova probijen već prije četiri mjeseca. Tomić ističe kako je gradonačelnik Stanivuković prije devet mjeseci tj. prije lokalnih izbora otvorio radove na izgradnji glavne saobraćajnice. Međutim, tada je ničim izazvan doveo mašine koje su skinule funkcionalni dio puta, nakon čega se nisu ponovno pojavile.



Mještani su sve više nezadovoljni situacijom jer se mjesecima postavljaju iste cijevi i kopaju iste rupe, bez ikakvog vidljivog napretka. Izvođača nema, a dinamika radova je nasporija u ovom dijelu ulice.


Posebno zabrinjavajuće je što ova infrastrukturna nesređenost direktno utiče na put do javnog vrtića, što otežava život roditeljima i djeci koja ga pohađaju.


Prema riječima mještana, Gradska uprava lažno predstavlja situaciju, tvrdeći da su navodno modernizovane 22. i 16. Kuljanska ulica što apsolutno nije tačno. Ove ulice su i dalje u lošem stanju, a obećanja o asfaltiranju i modernizaciji ni najmanje nisu ispunjena.


“Ovo danas će nam poslužiti kao jedna opomena, jer mi imamo i druge mjere za borbu. Pozivamo gradonačelnika i Gradsku upravu da se do najkasnije 7. avgusta izjasne o ovim problemima i zašto ulice koje je rečeno da su asfaltirane i modernizovane danas se nalaze u ovakvom stanju i zašto nema naznake kada bi se mogle uraditi”, rekao je predsjednik MZ Kuljani, Jovica Tomić.


U skladu sa gradonačelnikovim “maštovitim” predizbornim sloganima, Tomić je došao na ideju da Stanivukovićev naredni slogan za političku kampanju bude: “Vjerujte meni više nego svojim očima”.




Da su se mještani Kuljana jednoglasno digli na noge i podržali zalaganje i trud njihovog predsjednika mjesne zajednice, dokaz su i komentari na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njih.





Kommentare


bottom of page