top of page

Zabava na ledu paprena; Skuplje u Banjaluci nego u Minhenu


Prvi čovjek Grada Draško Stanivuković nedavno je pozvao namlađe sa njim na klizanje na ledu. „Klizanje sa gradonačelnikom“, pozivnica neobičnog naziva nije ostala samo na riječima već je gradonačelnik i ovaj put iskoristio priliku da iskoristi najmlađe za samopromociju. U to ime snimljen je video u glavnoj ulozi Stanivuković, a ispod pomenutog videa lavina negativnih komentara od strane ogorčenih roditelja.



Pored nezadovoljnih građana koji su kritikovali (ne)rad Gradske uprave na čelu sa gradonačelnikom Stanivukovićem do žustrih komentara roditelja na visoke cijene klizanja. Kako navode nezadovoljni Banjalučani, ulaznica za jedno dijete košta čak 10 KM. Ukoliko neko ima više djece, teško je izdvojiti potreban novac jer će djeca poželjeti i neki slatkiš koji je na ponudi u Zimzobalu, a roditelji će ostati bez „prebijene“ pare.


„Toliko nije ni u Minhenu“, glasio je jedan od komentara ispod pomenutog videa.



Da je prvom čovjeku Grada lična promocija ostala prioritet, a ne građani dokazao je i ove zime, kada će se roditelji hvatati i za glavu i džepove kako bi zarad malo radosti djeci priuštili Zimzobal za pamćenje.


Comments


bottom of page