top of page

Đajić i Ninković posjetili FK Lauš: Desile su se velike pozitivne promjene, potvrdili i fudbaleri

Predsjednik Skupštine Grada Banjaluka Ljubo Ninković i predsjednik GrO SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić posjetili su Fudbalski klub Lauš i prisustvovali prozivci fudbalera. Đajić je naglasio kako su ga posebno obradovala saznanja da su se na Laušu desile velike pozitivne promjene, a što su potvrdili i sami fudbaleri.



"Kada sam prethodne godine prilikom posjete vidio u kakvom stanju se nalazi FK Lauš, odlučio sam da uvedemo promjene kako infrastrukturne, tako i u igračkom kadru, što je rezultiralo da je Lauš prvi u trećoj ligi grupe Zapad", navedeno je na zvaničnom Fejsbuk nalogu Vlade Đajića.


Takođe, on ističe kako ga raduje i činjenica da je škola fudbala doživjela jednu veliku ekspanziju i sada je na Laušu preko 200 mališana. Kako on dalje nastavlja, na pomenutom neće stati, jer velike su stvari pred ovim klubom i pred igračima, divnim mladim ljudima, čiji profesionalni razvoj će podržavati sve dok živi.


"Drago mi je da su ljudi iz Elektronske Video Lutrije prepoznali ono što ja radim, a to je da pomažem sport i da se bavim humanitarnim radom. I oni su se odazvali pozivu da pomognu FK Lauš i on će od danas nositi naziv OFK Lauš EVL", zaključuje se u objavi.

Comments


bottom of page