top of page

Đajić opoziciji: Iznosili ste riječi mentora iz Sarajeva, a nakon toga bježali


Na jučerašnjoj 31. posebnoj sjednici Narodne Skupštine Republike Srpske obratio se i SNSD-ov narodni poslanik Vlado Đajić. On je u svom obraćanju uputio oštre kritike opoziciji.




„Kada slušam poslanike opozicije sa lijeve strane sale, ne mogu zaboraviti kako su se ponašali uvijek kada se raspravljalo o nacionalnim pitanjima i interesima. Ovdje ste iznosili riječi svojih mentora iz Sarajeva, a nakon toga bježali kada je bilo glasanje“, započeo je svoje izlaganje Đajić.


Poslanik SNSD-a osvrnuo se i na saradnju opozicije sa liderom SDS-a i političkog Sarajeva Bakirom Izetbegovićem, podsjetivši opoziciju kako su zajedno sa njim išli na gostovanje u emisiju.


„Zajedno ste sa svojim mentorom Bakirom Izetbegovićem išli na BN televiziju da nastavite pljuvanje po Republici Srpskoj“, zaključio je Đajić.


Vlado Đajić se osvrnuo i na Republiku Srpsku, poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma, ali i situaciju u Rusiji i Ukrajini.


„Mi iz SNSD-a znamo kako je stvarana, kako je do sada čuvana i u kom pravcu treba da ide Republika Srpska. Njen put je mir i Dejtonski sporazum“, rekao je Đajić.


Govoreći o situaciji u Ukrajini, Đajić je zadržao stav neutralnosti i rekao da Republika Srpska ne može ni ugroziti ni spasiti ni Rusiju ni Evropu, i da treba da se bavimo sa svojim problemima i saradnjom sa svima.


„Mi možda jesmo smo mala država, ali nismo glupi. Nismo prijetnja nikome“, završio je Đajić.


Comments


bottom of page