top of page

Đajić: Pažnju posvetiti i prigradskim i seoskim naseljima

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Vlado Đajić rekao je u banjalučkom naselju Bronzani Majdan da je posebnu pažnju potrebno posvetiti razvoju i prigradskim i seoskim naseljima.



"Došli smo ovdje da sa građanima ovog naselja razgovaramo o problemima sa kojima se suočavaju. Vidjeli smo da imaju velikih primjedbi na rad trenutnog gradonačelnika Draška Stanivukovića, te da nisu zadovoljni putevima, vodovodom, kao i investicijama u ovaj kraj", izjavio je Đajić novinarima.


Đajić je rekao da je neophodno uložiti napore i kapacitet kako bi se razvili i ostali dijelovi grada, a ne samo centar.


Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izbor jedinice tri Mladen Ilić rekao je da je ova stranka, osim tradicionalnih skupova na kojima se okupi nekoliko hiljada ljudi, odlučila da posjeti sva mjesta na području Banjaluke.


"Cilj nam je da sa našim građanima i na manjim skupovima razgovaramo i posvetimo im više vremena, te da ih upoznamo o našim politikama, ali i da te politike usmjerimo ka njihovim potrebama, kako bi one bile politike svih nas", rekao je Ilić.


On je napomenuo da su građanima srpske neophodni mir i stabilnost, te izrazio zadovoljstvo što kandidati SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i za predsjednika Srpske Milorad Dodik imaju veliku podršku naroda.


Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Srđan Mazalica rekao je da ova stranka na izborima nastupa sa najjačim kandidatima za pojedinačne funkcije, a to su Dodik i Cvijanovićeva.


"Smatramo da su to ljudi najzaslužniji za to što Republika Srpska postoji danas u ovim okvirima i zato što je Srpska u stanju da odoli i najvećim pritiscima", rekao je Mazalica.

Σχόλια


bottom of page